Catering
Vælg mellem vores forskellige lækre catering buffeter til netop jeres arrangement.
Stor buffet (vælg din egen menu minimum 10 personer) kr 220,- pr person
- 2 slags kød/fisk/vegetar
- 2 slags varm tilbehør
- 2 slags salater
- 2 slags dips
- Samt surdejs brød
Kød/fisk/vegetar
- Frilands Svinebryst stegt 12 timer med urter, honning og Dijon
- Danske kalveculotter
- Okse flapmeat
- Skinke culotte i rub
- Haner fra hopballe
- Lamme culotte
- Færøsk laks bagt med gremolatta
- Samosaer
- Svampe-spinat quiche
- Blomkåls-majs fritters
Varmt tilbehør
- Små bagte kartofler med brunet smør og timian.
- Bistroen`s flødekartofler med porre og urter
- Rødbeder og rødløg bagt med syrnet fløde.
- Salt bagt knold selleri vendt med fransk dressing og kørvel.
- Macaroni and cheese.
- Bordelaise (rødvins sauce)
- Svampe ala creme medestragon og grønne peberkorn
- Bagte gulerødder med bacon og salvie
- Grillet spidskål med kapers, karse og malt crunch
Salater
- Gulerods flager med løvstik, havtorn og honning
- Cos salat med hjertesalat, kogte æg, caesar dressing, karse og crunch
- Caesar salat
- Blomkål med salt mandler, dild og spinat
- Perle spelt med bagt rødbede, ko feta og bulls blod salat
- Tomat salat med bøffel mozzarella, yoghurt , citronskal og persille
- Rød quinuamed persillerod, hjertesalat og gremolatta
- Hvidkål med æble, jordnødder, forårsløg, ristet sesamolie og urter
- De cecco pasta pesto
- Bagte rodfrugter med feta crumble, persille og oliven olie
- Mormors kartoffelsalat med med urter og kapers
Dips.
- Chimi churry (argentinsk pesto)
- Kimchi
- Salsa Romesco.
- Pesto
- Humus
- Bearnaise i kold udgave.
- Rygeost rørt med syrnet fløde, radisser,urter og forårsløg
Glas-desserter bistro kr.65,- pr person
Tiamisu:
- Sommer; Rabarber-tiramisu med hvid chokolade, pyntet med friske bær og spiselige blomster
- Vinter: Klassisk tiramisu med marsalavin og chokoladespåner pyntet med frisk mynte
Trifli:
- Sommer: jordbær trifli med makroner, vaniljecreme og friske jordbær. Pyntet med spiselige blomster
- Vinter: Æble trifli med makroner, karamelliserede nødder, rom creme og ribsgele
Chokolademousse:
- Sommer: hvid chokolademousse med passionsfrugt coulis og brændt hvid chokolade
- Vinter: chokolademousse med solbærkompot med mynte, og karamelliseret chokolade
Fromage:
- Sommer: citronfromage med friske bær og flødeskum
- vinter: creme caramel med brændte figner
Lille buffet (minimum 10 personer) kr 170,- pr person
- Frilands øko okse cuvetter.
- Små kartofler bagt med timian
- 2 slags varierede salater(uspecificeret)
- 2 slags dyppelse(pesto,humus,romesco og kold bearnaise creme)
- Surdejs brød.
Brunch buffet (minimum 15 personer) kr 180,- pr person
- Røræg & bacon.
- Kålpølser(gris-okse)
- Ketchup og grov sennep.
- Varmrøget laks med tangsalat.
- Fennikel salami og serano skinke.
- Oste med tilbehør.
- Humus, pesto og salsa romesco.
- 2 slags salater.
- Yoghurt med sirup og crunch.
- Kage
- Lyst og mørkt Surdejsbrød og smør
- Croissanter
Frokost buffet (minimum 15 personer) kr 160,- pr person
- Karry sild med kapers og rødløg
- Ægge cruble med karse
- varmrøget laks med sesam og kimchi
- fiskefilet med grov remolade og citron
- Langtids stegt svinebryst med salsa romesco
- Kalve culotte med kartoffel salat og syltede rødløg
- Lyst og mørkt surdejsbrød.
Reception hapse buffet (minimum 15 personer) kr 130,- pr person
- 3 x chacuteri
- 3 x danske oste
- 3 x dips(humus, pesto og romesco)
- syltede rødløg, kimchi nødder, oliven og cornichons
- surdejs brød.
Bestingelse
- Alle priser er inkl. moms.
- Vedr. afhentning: Bistro28, Mosebuen 28, 2820 gentofte
- Vedr. levering. Kurerfirma efter km/minut takst
- Menuen er lige til at gå til. Alt er anrettet på porcelænsfade og –skåle, lige til at stille frem på buffet/bordene.
- Det der skal varmes, er lige til og putte i oven efter vores anvisning( maden kan leveres varm mod et tillæg
- Det eneste I selv skal gøre, er at skære kød og brød
- Fade/skåle skal leveres tilbage i rengjort stand. Hvis de kommer tilbage beskidt, pålægges der 500 – 1000 kr. alt efter hvor mange der er bestilt til.
Det er også muligt at få maden leveret på engangsfade. Koster kr.10 pr person - Når maden er bestilt på mail, og bekræftet af Bistro28. Er der en bindende aftale.
- Afbestilling kan ske indtil 14 dage før leverings dato, derefter betales 50% af det bestilte samlede beløb.
- Justering af antal kan ske indtil 5 dage før leverings dato. Ved store ændringer kan prisen ændre sig.