Catering

Vælg mellem vores forskellige lækre catering buffeter til netop jeres arrangement.

Stor buffet (vælg din egen menu minimum 10 personer) kr 220,- pr person

  • 2 slags kød/fisk/vegetar
  • 2 slags varm tilbehør
  • 2 slags salater
  • 2 slags dips
  • Samt surdejs brød

Kød/fisk/vegetar

  • Frilands Svinebryst stegt 12 timer med urter, honning og Dijon
  • Danske kalveculotter
  • Okse flapmeat
  • Skinke culotte i rub
  • Haner fra hopballe
  • Lamme culotte
  • Færøsk laks bagt med gremolatta
  • Samosaer
  • Svampe-spinat quiche
  • Blomkåls-majs fritters

Varmt tilbehør

  • Små bagte kartofler med brunet smør og timian.
  • Bistroen`s flødekartofler med porre og urter
  • Rødbeder og rødløg bagt med syrnet fløde.
  • Salt bagt knold selleri vendt med fransk dressing og kørvel.
  • Macaroni and cheese.
  • Bordelaise (rødvins sauce)
  • Svampe ala creme medestragon og grønne peberkorn
  • Bagte gulerødder med bacon og salvie
  • Grillet spidskål med kapers, karse og malt crunch

Salater

  • Gulerods flager med løvstik, havtorn og honning
  • Cos salat med hjertesalat, kogte æg, caesar dressing, karse og   crunch
  • Caesar salat
  • Blomkål med salt mandler, dild og spinat
  • Perle spelt med bagt rødbede, ko feta og bulls blod salat
  • Tomat salat med bøffel mozzarella, yoghurt , citronskal og persille
  • Rød quinuamed persillerod, hjertesalat og gremolatta
  • Hvidkål med æble, jordnødder, forårsløg, ristet sesamolie og urter
  • De cecco pasta pesto
  • Bagte rodfrugter med feta crumble, persille og oliven olie
  • Mormors kartoffelsalat med med urter og kapers

Dips.

  • Chimi churry (argentinsk pesto)
  • Kimchi
  • Salsa Romesco.
  • Pesto
  • Humus
  • Bearnaise i kold udgave.
  • Rygeost rørt med syrnet fløde, radisser,urter og forårsløg

Glas-desserter bistro kr.65,- pr person

Tiamisu:

  • Sommer; Rabarber-tiramisu med hvid chokolade, pyntet med friske bær og spiselige blomster
  • Vinter: Klassisk tiramisu med marsalavin og chokoladespåner pyntet med frisk mynte

Trifli:

  • Sommer: jordbær trifli med makroner, vaniljecreme og friske jordbær. Pyntet med spiselige blomster
  • Vinter: Æble trifli med makroner, karamelliserede nødder, rom creme og ribsgele

Chokolademousse:

  • Sommer: hvid chokolademousse med passionsfrugt coulis og brændt hvid chokolade
  • Vinter: chokolademousse med solbærkompot med mynte, og karamelliseret chokolade

Fromage:

  • Sommer: citronfromage med friske bær og flødeskum
  • vinter: creme caramel med brændte figner

Lille buffet (minimum 10 personer) kr 170,- pr person

  • Frilands øko okse cuvetter.
  • Små kartofler bagt med timian
  • 2 slags varierede salater(uspecificeret)
  • 2 slags dyppelse(pesto,humus,romesco og kold bearnaise creme)
  • Surdejs brød.

Brunch buffet (minimum 15 personer) kr 180,- pr person

  • Røræg & bacon.
  • Kålpølser(gris-okse)
  • Ketchup og grov sennep.
  • Varmrøget laks med tangsalat.
  • Fennikel salami og serano skinke.
  • Oste med tilbehør.
  • Humus, pesto og salsa romesco.
  • 2 slags salater.
  • Yoghurt med sirup og crunch.
  • Kage
  • Lyst og mørkt Surdejsbrød og smør
  • Croissanter

Frokost buffet (minimum 15 personer) kr 160,- pr person

  • Karry sild med kapers og rødløg
  • Ægge cruble med karse
  • varmrøget laks med sesam og kimchi
  • fiskefilet med grov remolade og citron
  • Langtids stegt svinebryst med salsa romesco
  • Kalve culotte med kartoffel salat og syltede rødløg
  • Lyst og mørkt surdejsbrød.

Reception hapse buffet (minimum 15 personer) kr 130,- pr person

  • 3 x chacuteri
  • 3 x danske oste
  • 3 x dips(humus, pesto og romesco)
  • syltede rødløg, kimchi nødder, oliven og cornichons
  • surdejs brød.

Bestingelse

  • Alle priser er inkl. moms.
  • Vedr. afhentning: Bistro28, Mosebuen 28, 2820 gentofte
  • Vedr.  levering. Kurerfirma efter km/minut takst
  • Menuen er lige til at gå til. Alt er anrettet på porcelænsfade og –skåle, lige til at stille frem på buffet/bordene.
  • Det der skal varmes, er lige til og putte i oven efter vores anvisning( maden kan leveres varm mod et tillæg
  • Det eneste I selv skal gøre, er at skære kød og brød
  • Fade/skåle skal leveres tilbage i rengjort stand. Hvis de kommer tilbage beskidt, pålægges der 500 – 1000 kr. alt efter hvor mange der er bestilt til.
    Det er også muligt at få maden leveret på engangsfade. Koster kr.10 pr person
  • Når maden er bestilt på mail, og bekræftet af Bistro28. Er der en bindende aftale.
  • Afbestilling kan ske indtil 14 dage før leverings dato, derefter betales 50% af det bestilte samlede beløb.
  • Justering af antal kan ske indtil 5 dage før leverings dato. Ved store ændringer kan prisen ændre sig.